Telefonisch aanmelden

U wenst zich aan te melden bij P&P Consult? Dat kan via één van onderstaande contactmogelijkheden:
P&P Consult: 03/3851707 (liefst ‘s avonds, na de consultaties) of Philippe Vrancken: 0495/642860 en Veerle Claes: 0497/939094 (beide verantwoordelijk voor de aanmeldingen)

Via mail aanmelden

De makkelijkste manier is door ons te mailen via onderstaand contactformulier. Vaak zijn de therapeuten in consultatie en is het moeilijker de telefoon op te nemen. Via mail, neemt u rustig de tijd om uw vraag te formuleren en eventueel al wat achtergrondinformatie mee te delen.

Wat gebeurt er dan?

Wij bespreken uw aanmelding meteen binnen het team en kijken wie dit het snelst kan opnemen. We nemen dan binnen de paar dagen contact met u op. P&P Consult voorziet een intakegesprek binnen de 14 dagen na uw aanmelding. Wij hebben geen wachtlijsten omwille van onze samenwerking met de Academie voor Integratieve Psychologie en Psychotherapie. Vergeet niet aan te duiden in welke praktijk u het liefst ontvangen wilt worden.

Contactformulier - Stel uw vraag per mail

Bijkomende informatie

Wenst u ons al bijkomende informatie op te sturen, zoals bijvoorbeeld diagnostische verslaggeving, dan kunt u dit doen via mailadres: info@psycon.be